Този мъж, който храни бездомните котки в Сирия всеки ден,

...
 Този мъж, който храни бездомните котки в Сирия всеки ден,
Коментари Харесай

Сирия и човекът, който храни бездомните котки ВСЕКИ ДЕН

 Този мъж, който храни бездомните котки в Сирия всеки ден, е доказателство, че към момента може да има място за грижа и съчувствие в лицето на извънредно принуждение.

Дори в разгара на смут и принуждение, в случай че се вгледате задоволително от близко, можете да намерите скъпоценни камъни на човешко съчувствие, с цел да възстановите вярата си в човечеството. Отличен образец за тези блестящи моменти е историята на един сирийски човек, който се грижи за изоставени домашни любимци.

Alaa е водач на кола за спешна помощ в Алепо, най-големият град в Сирия. Всеки ден той купува храна и посещава Masaken Hanano, квартал на Алепо, който в този момент е ненаселен вследствие на пагубен обстрел от силите, лоялни на Al-Assad. Десетки котки там са били изоставени от притежателите си. Alaa се грижи за животните, към този момент повече от два месеца, по своя лична самодейност и разследване на положителното си сърце.

Котките през днешния ден са бездомници, само че в миналото са били домашни животни и по тази причина по-голямата част от тях не разполагат с опцията да могат съответно да се хранят, както и да се грижат сами за себе си.

Без Alaa, в този миг, доста от тях сигурно биха били мъртви...

 1

 2

 3

 4

 5

 6

 7

Дали това е още един урок по човечност или мотив за по-дълбоки метафизичен размишления, всеки взема решение самичък за себе си...

фотоси: Hosam Katan/Reuters

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР